Er mag terug outdoor en indoor sport gedaan worden in club verband.

Hou twizzit en whatsapp groep in het oog voor exacte informatie omtrent dag en uur van je training.  In juli is de zaal dicht en zullen er geen indoor trainingen zijn.  In augustus starten sommige ploegen terug met outdoor trainingen.  Alle ploegen starten sowieso met indoor trainingen vanaf de laatste week van augustus.

We willen vragen om tijdens de trainingen zoveel mogelijk de gezondheidsregels te volgen en proberen voldoende afstand te bewaren.  We willen iedereen ook vragen om handen te wassen voor en na de training!  Ook aanwezigheid ingeven op twizzit, dat de trainers oefeningen kunnen voorbereiden op juiste aantal.

Binnen de club gaan we zoals steeds werken per ploeg.  Dus iedereen van de ploeg is welkom op zijn of haar training.  Gelieve net op tijd toe te komen en ook van zodra de training gedaan is huiswaarts te gaan en niet te blijven rondhangen... Op voorhand handen wassen, insmeren tegen de zon, zonnebril voorzien en tijdens de training afstand houden.

Vergeet niet individueel te sporten, lopen, fietsen, ... om de conditie op peil te houden!

TIPS :


 

Uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke maatregelen. Maatregelen gelden nu tot en met 19 april.  Voor onze club wil dit zeggen geen wedstrijden of activiteiten meer dit seizoen.

Heb je vragen kan je altijd terecht bij je trainer of via bestuur@volleythortervuren.be