Competitief (Volley Vlaanderen)- Doel om zo goed en zo hoog mogelijk niveau te spelen.  Hier verwachten we dat volleybal sport #1 is.  2* of meer per week trainen.

Competitieve ploegen zijn ingeschreven via Volley Vlaanderen en houdt in dat er ook verplichtingen zijn, zoals : gelicentieerde trainers, scheidsrechters , markeerders, etc

Na de U11-gemengd spelen jongens en meisjes niet meer samen (uitzonderingen zijn mogelijk). De jongens en meisjes komen aan hun trekken in de volgende competitieploegen:

  • U11 (onder 11 jaar)
  • U13 (onder 13 jaar)
  • U15 (onder 15 jaar)
  • U17 (onder 17 jaar)
  • U19 (onder 19 jaar, enkel meisjes)

Leeftijd is echter niet de enige barometer. Ben je heel goed in volleybal kan het zijn dat je in een hogere leeftijdsgroep moet spelen. De ervaring leert ons dat kinderen vooral willen bijleren en spelen op hun niveau om deze sport graag te blijven doen.

VTT heeft momenteel geen senioren ploegen in provinciale of divisie competitie.

 

Liefhebbers / Vriendschap (VLM of De Vriendschap) - Voor spelers die dezelfde passie voor volleybal delen maar er niet de tijd meer voor hebben.  Vaak ex-competitie spelers/speelsters, maar ook voor diegene die op goed niveau wil spelen zonder de competitieve druk.  

Op recreatief niveau zijn er momenteel 2 bonden actief, de Vriendschap (onder Volley Vlaanderen) en de VLM

VTT heeft momenteel volgende ploegen in de VLM :

Heren 1 (reeks 1) - Heren 2 (reeks 3 - Regio Oost) - Dames 1 (reeks 2)

 

Recreatief (Sporta) - Voor spelers die volleybal gewoon een leuke sport vinden.  Onder vrienden volleybal spelen zonder het hele opleidingstraject gevolgd te hebben.

Om toch wat wedstrijdritme op te doen is deelname aan recreatieve tornooien of bedrijfs- of liefhebberscompetitie aan te raden.

 

Wil je graag volleybal spelen en weet je niet waar je terecht kan neem dan contact met ons op via info@volleythortervuren.be of via 0475554187