Mihajlo Milutinovic - Dames Promo 8

BIO : 1m90 - Hoek - favoriet gerecht Gibanica - favoriete speler Goran Vujovic - speler van 1981 tot 2005 - trainer vanaf 1996 - sinds 2020 trainer bij VTT

We moeten eerlijk zijn, toen we de oproep lanceerden om Geert Brumagne te vervangen waren we er niet gerust in... Plan B een deeljob tussen Geert en Roald was in de maak toen we plots een cv doorgestuurd kregen... We waren niet een klein beetje verrast toen we als kleine club het palmares van Miki te zien kregen... een lijst om U tegen te zeggen... We zijn dan ook enorm tevreden dat hij onze dames ploeg verder de knepen van het vak wil aanleren.  

 

 Marga Vleminckx - Sporta Dames

BIO : 1m69 - geboren 1980 - vroeger Hoek, nu passeur - eet en lust alles - volleymicrobe doorgegeven aan man en kindjes - trainster sinds 2020

Marga speelt momenteel nog bij de sporta gemengde ploeg.  Na enkele voorzichtige gesprekken kon ze toch overtuigd worden om haar volleybalkennis en passie ook over te brengen op onze sporta dames ploeg.  Een ploeg die gestart is vanuit mensen zonder enige volleybal opleiding, aangevuld met speelsters van de start2volley lessen de voorbije jaren.  Alle speelsters hebben plezier gevonden in het volleybal en het teamgebeuren. Marga haar doel is om een plezant volleybal seizoen te beleven met 'haar' enthousiaste damesploeg.

 

 Roald Bartholomees - U15J en M

BIO : 1m90 - geboren 1978 - passeur - favoriete speler Joel Despaigne (CUBA) - stoofvlees - speelt volley sinds 1984 - trainer sinds 1995 (?) - absolute voorstander van meer beachvolleybal...

Opgeleid door vader Bruno Bartholomees, langs samengespeeld (nog steeds) met broers Wim en Frank en neef Gorik Wynants.  Buiten 1 seizoen in Wemmel (1e divisie) altijd bij Tervuren gespeeld, en menig kampioenschappen mogen vieren in Diependal als speler en damescoach. Trots op reeks als coach van 34 wedstrijden ongeslagen met de dames en de dubbel (titel + beker) als speler bij de heren in 1e prov (nu promo 5).  Is ook Vlaams kampioen beachvolley geweest met broer Frank.  Momenteel jeugdcoordinator om samen met de andere trainers het volleybal gebeuren uit te breiden en terug op een hoger niveau te brengen.

 

Frank Bartholomees - U13 Jongens

BIO

 

 Yuri Elens - U11 en U13 Jongens

BIO : 1m83 - geboren 2003 - midden - speelt sinds 2013 - trainer sinds 2019

Begonnen in 2012 , samen met andere trainer Senne doorgezet.  Momenteel spelen ze zelf niet in competitie, maar daar proberen we volgend seizoen verandering in te brengen met wie weet een nieuwe herenploeg in promo 8.   Yuri geeft de leden stevig trainingen maar op een leuke manier.  Zijn boodschap aan de jonge leden : Altijd positief blijven!

 Milan Berlemont - U11 en U13 Jongens

BIO : 1m83 - geboren 2003 - passeur - speelt sinds 2015 - trainer sinds 2019

Milan sloot iets later aan bij de jeugdploeg, maar samen met Yuri en Senne werden ze al snel de kern van hun jeugdploeg.  Volgt sportrichting op school en wil zijn enthousiasme en passie voor sport overbrengen op de jonge leden!  Een dag niet gesport is een dag niet geleefd!

 

Lea Schiettecatte - U13 Meisjes

BIO : 1m66 - midden - Favoriete speelster Van Gestel - eet liefst pasta - speelt sinds 2014 - trainer sinds 2017

Speelt eerste jaar in damescompetitie en traint/coacht de u13 meisjes samen met Liesl. Het jaar na haar start als trainster direct geslaagd voor haar initiator cursus.  Zowel op als naast het terrein een duracell konijn dat niet opgeeft...  Samen met de andere jeugdtrainers wil ze onze sport populairder maken bij de jeugd.

 

Liesl Verbrugghe - U13 Meisjes

BIO : 1m66 - passeur - favoriete speelster... - eet liefst ... - speelt sinds 201.. - trainer sinds 2017

Speelt eerste jaar in damescompetitie en traint/coacht de u13 meisjes samen met Lea.  Veel ervaring met jeugdwerking opgedaan bij de speelpleinen.  Samen met Lea wil ze hun groep zo veel mogelijk bijleren.  Altijd open voor feedback en altijd willen bijleren om het nog beter te doen.

 

 Senne Spegelaere - U11 Gemengd

BIO : 1m89 - van 2003 - Hoek - favoriete speler Ivan Zaytsev - eet liefst pasta - speelt volley sinds 2013 - fervent hardloper - trainer sinds 2020

Startte met volleybal bij VTT na onze allereerste instuifacties in 2013. Alle jeugdcategorien gedaan samen met onze andere trainers Yuri en Milan, maar vanaf u17 noodgedwongen een tijdelijke overstap naar Sterko gemaakt wegens te weinig overgebleven spelers... een scenario dat we in toekomst ten allen tijde willen vermijden.  Een van de redenen waarom hij zelf trainer is geworden.  Een toekomst bieden voor de volleyballende jeugd in Tervuren.

 

 Laragh Tyrell - U11 Gemengd

Bio : 1m73 - geboren 2003 - Hoek - (nog) geen favoriete volleybalspeler - eet liefst pizza - speelt volley sinds 2014 - trainster sinds 2020

Ook een jeugdproduct, samen met onze andere jeugdtrainsters Lea en Liesl is ze een van de speelsters die wist door te bijten van u11 tot damesploeg.  Ze speelt nu 2e jaar in de damesreeks waar ze dit jaar een sterke start maakte.  Laragh is een rustige maar gemotiveerde kracht met een passie voor Volleybal.