Volley Thor Tervuren is aan het uitbreiden en is dan ook op zoek naar extra vrijwilligers om een ​​aantal functies te vervullen.  De bestuursleden en huidige vrijwilligers kunnen alle hulp zeker gebruiken...  hun priveleven zal elke extra vrijwilliger dankbaar zijn!
 
Daarom hebben we jouw hulp nodig :

Zodat iedereen kan blijven genieten van volleybal en om te kunnen investeren in onze jeugdwerking in Tervuren, terwijl we ons lidmaatschap zeer betaalbaar houden in vergelijking tot bvb hockey/voetbal.

Idealiter willen we vrijwilligers binnen onze gemeenschap vinden om deze posities te vervullen. Daarom vragen wij u om de onderstaande posities te overwegen en naar voren te komen als u zich geschikt en geïnteresseerd voelt. Sommige van deze posities kunnen worden gedeeld en hoeven niet altijd door slechts één kandidaat te worden ingevuld.

Als je vragen hebt of meer informatie wenst, neem dan contact op met Roald Bartholomees via info@volleythortervuren.be

We zijn specifiek op zoek naar:

Trainers. Om de jeugdwerking te garanderen en verder uit te breiden zijn is er een constante vraag naar extra trainers.  Trainersfunctie kan gedeeld zijn, bvb 2 trainers per ploeg waardoor de tijdsbesteding beter te verdelen is.

Jeugdcoördinator.  Mee organiseren van de jeugdwerking, ploegindeling, ... maar ook het eerste aanspreekpunt te zijn voor ouders en coaches over sport gerelateerde kwesties. 

Scheidsrechters. Voor elke thuiswedstrijd is er per ploeg een scheidsrechter nodig.  Om problemen te voorkomen willen we een scheidsrechters poel aanleggen om alle wedstrijden ingevuld te krijgen.  

Sponsoringverantwoordelijke.  Uitbreiden wil zeggen meer ploegen, meer uitrusting en materiaal.  Maar ook meer uitstraling naar buiten toe. Sponsorverantwoordelijke is nodig om deze leemte in onze club op te vullen

Vrijwilligers.  Ouders en sympathisanten die hun steentje willen bijdragen aan een de jeugdwerking van de club zonder daarvoor de reglementen en spelregeles van het volleybal te moeten kennen.  bvb helpen op spaghettidag, Hee Tervuren, Kerstvolley, ...

Om deze oproep kracht bij te zetten gaan over naar tweemaandelijks vergaderen met het bestuur. En zullen we tweemaandelijks een bijeenkomst houden die open is voor iedereen om ideeen te lanceren of om samen na te denken over de toekomst van onze club.  Dat dit overleg/brainstorm moment "In den Congo" doorgaat is dan weer handig meegenomen.

  • 1e ideathon - maa 7/01/2019
  • 2e ideation - maa 11/03/2019 (maa 4/03 is krokusverlof)
  • 3e ideation - maa 6/05/2019
Met medewerking van
Inschrijven
Inschrijven bij Volley Thor Tervuren
07/05/2018
Inschrijven bij Volley Vlaanderen
06/08/2019
Volleyscores
Verjaardagen
15/10
Elisa Tassent
16/10
Mariia Silantev
22/10
Edouard Riat
Kalender

© 2019, website powered by Twizzit.com