Heb je interesse om bij VTT te komen volleyballen, geef ons je gegevens door via deze link : Inschrijvingsformulier VTT

of via onderstaande QR code 

Gedurende het ganse seizoen (september tot april) kunnen jeugdspelers 1 maand gratis testen, met een éénmalige gratis verzekering tegen sportongevallen gedurende deze periode.

 

 

Heb je interesse om bij BVTT te komen beachvolleyballen, geef ons je gegevens door via deze link : Inschrijvingsformulier BVTT

of via onderstaande QR code 

Gedurende het zomer seizoen (april - september) kan iedereen 1 maand gratis testen, met een gratis verzekering tegen sportongevallen gedurende deze periode.

 

COMPETITIE VLAAMS-BRABANT: Jeugdploegen J & M van U11 t.e.m U19,  BEACH (alle categorieën) en als NIET-SPELER met officiële functies. 

BELANGRIJK OM LEZEN, EN LEES ZEKER OOK punt 5.(medische keuring) :

1. Als je je inschrijft als (jeugd)speler/speelster bij Volley Vlaanderen dan verwacht de trainer/ster dat je maximaal aan de trainingen meedoet EN present bent bij de thuis - en uitwedstrijden van de ploeg waarvan je deel uitmaakt. Volleybal is een ploegsport. Komen als het jou past is niet wat er verwacht wordt van een ploegspeler/speelster.  Alléén kwetsuren, ziekte en uitzonderlijke gebeurtenissen of verplichtingen worden aanvaard als geldig excuus.

2. JE MOET REEDS LID ZIJN VAN VTT (zie inschrijven bij VTT) vooraleer je je mag inschrijven bij Volley Vlaanderen.

3. Inschrijven kan alléén tijdens of na de proefperiode in samenspraak met het bestuur

4. De overeengekomen jaarlijkse bijdrage als speler/speelster moet betaald zijn. 

5. !! ZEER BELANGRIJK - MEDISCHE  KEURING  VERPLICHT VOOR 14- & 18-jarigen ! !

 Leden die zich voor de eerste maal bij Volley Vlaanderen inschrijven (of her-inschrijven na 2 jaar afwezigheid) als jeugdspeler MOETEN in het jaar dat ze 14 EN 18 zijn of worden een verplicht medisch onderzoek (cardio) ondergaan bij een sportdokter.

Géén onderzoek ondergaan betekend dat u niet mag en kan meespelen in officiële wedstrijden en tornooien. En men is niet verzekerd bij cardiologische incidenten tijdens onze sportactiviteiten.

  Info & Procedure Medische Validatie

6. Download hier de handleiding om je in te schrijven bij Volley Vlaanderen

Inschrijven doe je dus zelf, maar uiteraard zullen we je helpen indien nodig.

De ouder(s) van -18 jarigen moeten de inschrijving bevestigen via een mail komende van Volly Vlaanderen. (Kijk in uw spam indien u na de inschrijving niets lijkt te ontvangen.)

Hou Rijksregister Nummer en een digitale kleurenpasfoto klaar (JPEG enz...) om op te laden in het inschrijvingsformulier. Maak eventueel een selfie met je smartphone/gsm tegen een lichte achtergrond. U mag deze foto ook naar " bestuur@volleythortervuren " sturen. Zonder foto kan U niet ingeschreven worden. 

Ook personen die bereid zijn officiële functies uit te oefenen (zoals scheidsrechter, markeerder, terreinverantwoordelijke, coach tijdens VV wedstrijden) kunnen via bovenstaande link zich inschrijven als Niet-Speler.

In geval van twijfel contacteer het bestuur van VTT.

Ben je vertrouwd met de inschrijvingsprocedure? Dit is de link naar het formulier:

INDOOR (speler of niet-speler)

https://www.volleyadmin2.be/external/membersubscription/10716/

BEACH (speler of niet-speler)  OPGEPAST: ALLEEN ALS JE GEEN VV INDOOR LID BENT OF WIL WORDEN

https://www.volleyadmin2.be/external/membersubscription/12084/

BELANGRIJKE WIJZIGING voor  SPELERS/SPEELSTERS bij VOLLEY VLAANDEREN

Vanaf 1 juni 2019 zal de medische validatie volledig worden losgekoppeld van de aansluiting. Het zal dus als nieuw lid van een club niet nodig zijn om je medisch te laten valideren als je wilt starten met volleyballen.

Met medewerking van
Volleyscores
Verjaardagen
13/12
Gorik Wynants

© 2019, website powered by Twizzit.com