Volley Thor Tervuren is aan het uitbreiden en is dan ook op zoek naar extra vrijwilligers om een ​​aantal functies te vervullen.  De bestuursleden en huidige vrijwilligers kunnen alle hulp zeker gebruiken...  hun priveleven zal elke extra vrijwilliger dankbaar zijn!
 
Daarom hebben we jouw hulp nodig :

Zodat iedereen kan blijven genieten van volleybal en om te kunnen investeren in onze jeugdwerking in Tervuren, terwijl we ons lidmaatschap betaalbaar houden.

Idealiter willen we vrijwilligers binnen onze gemeenschap vinden om deze posities te vervullen. Daarom vragen wij u om de onderstaande posities te overwegen en naar voren te komen als u zich geschikt en geïnteresseerd voelt. Sommige van deze posities kunnen worden gedeeld en hoeven niet altijd door slechts één kandidaat te worden ingevuld.

Als je vragen hebt of meer informatie wenst, neem dan contact op!

We zijn specifiek op zoek naar:

Trainers. Om de jeugdwerking te garanderen en verder uit te breiden zijn is er een constante vraag naar extra trainers.  Trainersfunctie kan gedeeld zijn, bvb 2 trainers per ploeg waardoor de tijdsbesteding beter te verdelen is.

Scheidsrechters. Voor elke thuiswedstrijd is er per ploeg een scheidsrechter nodig.  Om problemen te voorkomen willen we een scheidsrechters poel aanleggen om alle wedstrijden ingevuld te krijgen.  

Sponsoringverantwoordelijke.  Uitbreiden wil zeggen meer ploegen, meer uitrusting en materiaal.  Maar ook meer uitstraling naar buiten toe. Sponsorverantwoordelijke is nodig om deze leemte in onze club op te vullen

Vrijwilligers.  Ouders en sympathisanten die hun steentje willen bijdragen aan een de jeugdwerking van de club zonder daarvoor de reglementen en spelregeles van het volleybal te moeten kennen.  bvb helpen op spaghettidag, Hee Tervuren, Kerstvolley, ...

Om deze oproep kracht bij te zetten is iedereen welkom op de maandelijkse vergaderingen met trainers en bestuur. Open voor iedereen om ideeen te lanceren of om samen na te denken over de toekomst van onze club.  

Met medewerking van
Inschrijven
Inschrijven bij Volley Thor Tervuren
07/05/2018
Inschrijven bij BeachVolley Thor Tervuren
31/05/2021
Inschrijven bij Volley Vlaanderen, Indoor - Beach -- Niet-speler
06/08/2019
Medische Keuring
06/08/2019
Volleyscores
Verjaardagen
18/06
Nadine Vancorenland
22/06
Lio Guldentops
23/06
Ann Deherdt
24/06
Dennis Vankerckhoven
25/06
Jonathan De Plecker
Kalender
VTT Online

         

 

© 2019, website powered by Twizzit.com